Knoflooksaus

Heerlijke sausjes, dips, en schotels te serveren bij salades en gerechten.
Plaats reactie
marja
Site Admin
Berichten: 13760
Lid geworden op: 10-07-2007 17:22

Knoflooksaus

Bericht door marja » 14-03-2010 18:33

Knoflooksaus

3 eierdooiers op kamertemperatuur)
3 dl olijfolie of gesmolten, ontgeurde kokosolie (op kamertemperatuur).
mespunt mosterd poeder
3 eetlepels vers citroensap
mespuntje zout
vers gemalen peper
2 knoflookteentjes (geperst)
1 eetlepel verse peterselie

Klop de eidooiers met het citroensap, peper, zout en de mosterdpoeder met de garde in je keukenmachine tot een lichte vlakleurige substantie.
Dan voeg je druppels gewijs als de machine nog draait de olie toe.
Zodra het de dikte van mayonaise heeft zet je de machine uit, en neem je ongeveer een deciliter eraf en dit maak je af met knoflook en peterselie.
Is het te dik dan voeg je iets citroensap of water toe.
Wat je over houd bewaar je in de koelkast.
Maak geen grote hoeveelheid knoflooksaus om te bewaren, de saus is de volgende dag al bitter van smaak
_________________
m.v.g.

marja

Natuurlijke progesteroncrème van dr. Lee

Voor 1 tube klik hier:
http://www.succesboeken.nl/?ISBN=978907 ... C=476178F4

Voor 3 tubes klik hier:
http://www.succesboeken.nl/?ISBN=978907 ... C=476178F4

Plaats reactie

Terug naar “Sausjes, salsas, pestos, dips etc.”