Informatie over infusen en intraveneuze injecties

Hier krijgt u informatie over verschillende infusen en intraveneuze injecties
Plaats reactie
marja
Site Admin
Berichten: 13760
Lid geworden op: 10-07-2007 17:22

Informatie over infusen en intraveneuze injecties

Bericht door marja » 22-02-2013 12:33

Van dr. Musarella heb ik gehoord dat hij de behandelingsmogelijkheden in zijn kliniek heeft uitgebreid met een arts die verschillende infusen en intraveneuze injecties kan toedienen. De laatste jaren heb ik veel geleerd over de goede werkingen van chelatie voor mensen met hart-en vaatproblemen. Ik heb gezien hoe vaak mensen problemen hadden om hun ferritinespiegels te verhogen en ik heb de mooie resultaten gezien van vitamine-C-infusen bij virusinfecties. Naar mijn mening zou iedereen op de hoogte moeten zijn van de mogelijkheden van diverse infusen. Er zijn er meer dan de drie die ik heb genoemd. Hieronder zal ik wat informatie geven over de verschillende soorten infusen en de aandoeningen waarbij ze toegepast kunnen worden.

Als u belangstelling hebt voor een van deze intraveneuze therapieën kunt u dit emailadres gebruiken: info@musarella.com

Voordelen van infusen

Infusen kunnen effectiever zijn voor het corrigeren van intracellulaire tekorten aan nutriënten dan het innemen van supplementen. De intraveneuze methoden brengen de nutriënten precies daar waar ze nodig zijn. Bij deze methode wordt het spijsverteringssysteem, dat soms de opname van nutriënten blokkeert, overgeslagen. Als u bijvoorbeeld een tekort hebt aan maagzuur en spijsverteringsenzymen is het mogelijk dat u geen baat hebt bij orale supplementen.

Per infuus worden nutriënten in hogere doseringen gegeven dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH), die alleen bedoeld is om tekorten te voorkomen. Omdat vitaminen en mineralen normale bestanddelen van de cel zijn, is toediening per infuus uitermate veilig.
Alle infusen worden speciaal afgestemd op uw persoonlijke behoefte. De behandeling kan in lengte variëren, maar doorgaans duren ze 15-75 minuten.

Standaard infuusproducten bevatten vaak conserveringsmiddelen. Aestetica Europa gebruikt conserveermiddelvrije nutriënten.

Infusen kunnen bij de volgende aandoeningen helpen:

- chronisch vermoeidheidssyndroom;
- zowel acute als chronische infecties;
- ter verbetering van atletische prestaties op een legale manier
- ondersteuning en in evenwicht brengen van het immuunsysteem;
- migraine;
- ontgiften van zware metalen;
- algemene “toxiciteit”;
- tekorten aan nutriënten;
- fibromyalgie;
- chronische spijsverteringsstoornissen;
- negatieve reacties op giftige chemicaliën;
- ondersteuning tijdens chemotherapie.

Verschillende infusen:
 • 1. Langzame ijzerinspuitingen.

  Een voorbeeld van het gebruik van deze infusen is bij mensen die met schildkliermedicatie beginnen en een lage ferritinespiegel hebben. Het schildklierhormoon kan dan moeilijk in de cellen komen. Oraal suppleren met ijzer is vaak moeilijk en gaat te langzaam. Met ijzerinspuitingen kun je vaak sneller een goed resultaat teweegbrengen.
  Om te zien of er geen allergische reactie plaatsvindt zal het injectie heel langzaam gedaan worden.

  2. Vitamine-C-infusen volgens het protocol van Linus Pauling en de Riodankliniek.

  Deze infusen kunnen bijvoorbeeld helpen bij:
  - hart-en vaatziekten, zoals coronaire hartziekten en beroerte;
  - kanker;
  - cataract;
  - jicht;
  - loodvergiftiging;
  - versterken van de immuniteit.

  De hoeveelheid vitamine C die oraal genomen kan worden is beperkt omdat het diarree kan veroorzaken. Door vitamine C per infuus te geven gebeurt dit niet.

  3. Een intraveneuze mix van magnesium, calcium, verschillende B-vitaminen en vitamine C genaamd het “Myers cocktail” naar de arts John Myers.
  Deze mix wordt aanbevolen bij een breed scala aandoeningen. Er is een klein aantal gepubliceerde positieve onderzoeksresultaten, zoals van de behandeling van pijnsyndromen van het bewegingsapparaat, bijvoorbeeld fibromyalgie.

  4. Infusen met alleen magnesium kunnen werken tegen angina, migraine, klusterhoofdpijn, depressiviteit en chronische pijn. De afgelopen jaren zijn er onderzoeken geweest die aantonen dat magnesiuminfusen snel astma-aanvallen kunnen stoppen.

  5. Er zijn ook verschillende gevallen gerapporteerd waarbij een calciuminfuus snel verlichting bracht van astma of van anafylactische reacties.

  6. Infusen met B-vitaminen kunnen o.a. B-complex, B6, B12 en pantotheenzuur bevatten. Deze B-complexvitaminen en hun minerale cofactoren spelen een belangrijke rol bij het herstellen en verbeteren van het cellulaire metabolisme.

  6. Infusen met selenium, coenzym Q10, carnitine en alle B-vitaminen.

  7. Glutathioninfusen worden in Amerika gegeven in gevallen van acute chronische infecties, vergiftiging met chemicaliën en bij neurodegeneratieve aandoeningen. Er zijn anekdotische rapporten over het afremmen van de voortschrijding van de ziekte van Parkinson door glutathioninfusen.


  8. Intraveneuze voeding:

  Hierbij worden vitaminen, mineralen, aminozuren (eiwitten) en andere nutriënten direct in de bloedbaan gebracht. Dit is een zeer effectieve manier om de voedingsgesteldheid snel te verbeteren. Bij deze methode wordt de opnamefase in de darm overgeslagen en worden de nutriënten beter en direct naar de weefsels gebracht. Op deze wijze kan een hogere concentratie aan nutriënten aan de weefsels worden afgegeven. Farmacologische doseringen nutriënten kunnen geblokkeerde of verstoorde metabole reacties weer in gang zetten.

  9. Chelatie:

  Chelatie is interessant bij hart- en vaatziekten maar ook voor ontgifting van zware metalen. Chelatietherapie doet de bloedstroom toenemen en opent dichtgeslibde bloedvaten door het hele lichaam.
  U kunt bij Aestetica Europa de klassieke chelatietherapie ondergaan die 3 tot 4 uur duurt en ook een kortere versie van 1 tot 1½ uur.
  [/list:u]

m.v.g.

marja

Natuurlijke progesteroncrème van dr. Lee

Voor 1 tube klik hier:
http://www.succesboeken.nl/?ISBN=978907 ... C=476178F4

Voor 3 tubes klik hier:
http://www.succesboeken.nl/?ISBN=978907 ... C=476178F4

betje2403
Berichten: 35
Lid geworden op: 05-05-2012 11:55

Bericht door betje2403 » 12-04-2013 11:31

Dankjewel voor deze uitgebreide informatie Marja!

Eind mei heb ik een afspraak met dr. M voor intraveneuze therapie! Ben benieuwd... hou je op de hoogte!

Groet, Nancy

marja
Site Admin
Berichten: 13760
Lid geworden op: 10-07-2007 17:22

Bericht door marja » 12-04-2013 12:02

succes
m.v.g.

marja

Natuurlijke progesteroncrème van dr. Lee

Voor 1 tube klik hier:
http://www.succesboeken.nl/?ISBN=978907 ... C=476178F4

Voor 3 tubes klik hier:
http://www.succesboeken.nl/?ISBN=978907 ... C=476178F4

Plaats reactie

Terug naar “Infusen en intraveneuze injecties”